Groentje

Volwaardig & Plantaardig

Na een paar keer uitgenodigd te zijn om te koken bij iemand thuis, kwam ik er achter hoe bijzonder het is om te doen. Het persoonlijke en intieme aspect raakt mij en zorgt voor speciale etentjes. Daarnaast vind ik het heel leuk en uitdagend om op een totaal andere locatie alles uit kast te halen en mensen te laten genieten van een maaltijd waar ze vervuld van raken.

Weten voor wie ik kook vind ik heel belangrijk. Zo kan ik mij afstemmen op de mensen en weet jij wie achter je fornuis staat.
Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Wat houdt een thuisdiner in?

De kok Marko komt bij jouw thuis een 3, 4, of 5-gangen diner verzorgen. Hij dekt jouw tafel en bereidt de gerechten in jouw keuken, waardoor je mee kan kijken met de kneepjes van het vak en vanalles kan vragen. De kok serveert de gerechten uit voor gezelschappen tot en met 8 personen. Met meer personen komt het eten met schalen op tafel. Na het laatste gerecht vertrekt de kok, terwijl jullie nog een fijn samenzijn hebben. De keuken wordt netjes achtergelaten. Je hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten.

Tarieven (minimaal 4 personen)

3-gangen diner € 47,50 per persoon
4-gangen diner € 52,50 per persoon
5-gangen diner € 57,50 per persoon

Eenmalige kosten van € 15,00 voor de voorbereiding en het voorrijden.

Ben je met een gezelschap van meer dan 15 personen? Dan verzorgt de kok een buffet voor jullie. De prijs wordt nader bepaald.

Zin in een thuisdiner?

vegan kok

''Jouw koken is een liefdevol verhaal dat ontstaat vanuit het contact met degene voor wie je kookt.

In ons geval kookte je warmte, licht en liefde door het eten heen. En precies dat was ook het effect van het samen eten van deze maaltijd; warmte, licht en liefde. Het is moeilijk om aan te wijzen waar dat allemaal in zit. Het geheel is in ieder geval enorm liefdevol en de smaken zeer verfijnd en afgestemd. Soulfood. Koken met een betekenis''
Sandra

vegan thuisdiner

''Als u van plan bent om Marko voor u te laten koken, zult u daar nooit spijt van krijgen!.. Dit is de meest aimabele kok die ik ken. Je proeft de liefde echt in het eten, maar ook in het contact met zijn afnemers.. Geniet met hart & ziel!''
Clementine

vegan pompoensoep